За мен

Хъммм…

В предвид не-липсващото ми чувство на егоцентризъм е учудващо колко трудно ми беше да напиша нещо тук.

Казвам се Анета. На възраст достатъчна, за да се случва вече да казвам “ еее, а помниш ли преди…( като бяхме млади се има в предвид)“ и недостатъчна, за да звучи сериозно.

Мечтая за 48 часово денонощие.. или поне 36.Или някой услужлив човек да измисли съхранение на времето. Има дни – дъждовни, поспаливи, с дебела книга в ръка в леглото и мириса на варени кестени от кухнята, в което денят е вечност  и други в които докато се огледаш и вече е 23.30.. Крайно време  е да можеш да съхраняваш едните, за да ги ползваш когато имаш нужда.

Педантично разпиляна съм и колкото и да звучи оксиморонно добре съчетавам и двете крайности.

Обичам нощта- идеалното време в което съществувам пълноценно е след 2.00, когато можеш да чуеш как мислите ти блуждаят на воля.

Не обичам сладко.

Обича да уча, и да чета. Жизненото ми пространство намалява застрашително поради нарастващия брой книги у дома.

Някой ден ще съм пропътувала целия свят..

И..постоянно търся време да се занимавам с нещата които обичам.Това е моето пространство, в което ги споделям.

Като човек, който трудно застава на едно място и вперен в една цел съм се занимавала и се занимавам с много  и разнородни неща. За повечето от тях съм отделила и отделно пространство в главата си и както и в Интернет вселената:

  • МАТАТАМА – моят първи и донякъде лаишки опит да се занимавам с търговия. Онлайн био магазина МАТАТАМА просъществува от 2009 до 2015г  и ми даде много- приятелства,ценен опит, уроци. От 2013г и 2015г работеше и магазина и Център за деца и родители МАТАТАМА, където предлагахме различни срещи, семинари, курсове,ателиета.

 

  • Смисъл – Общност за деца и родители – донякъде естественото продължение на обученията и курсовете, който предлагахме в Центърът за деца и родители. „СМисъл“ е мечтата ми, да предложим качествени, изпълнени със съдържание -образователни ресурси за родители и деца – обучителни групи, семинари, уъркшъпове, лекции и групи за подкрепа.

 

  • Happy Cookery – мечтата ми да съчетая здравословното хранене, готвенето и децата. Тук споделям рецепти, информация, статии. Мечтая за място, което да предлага възможност на деца и родители заедно да се насладят на здравословни и вкусни храни, както и съвети и помощ за готвенето.

 

 

 

 

Един коментар за “За мен

Вашият коментар